Ogoya craft barrel-aged cider 2018 – Kingdom of Taps s01e02

Истински ръчно изработен сайдер. Ябълки, дрожди, физически труд и безкомпромисно отношение към качеството. Създаден за домашна употреба сред най-близки приятели и сега щедро споделен с всички за една благородна кауза.
Kingdom of Taps ви представя поклонниците в света на сайдера – Ogoya Cider Company.
За нас е огромна чест да сме домакини на новата им реколта Сайдер 2018. За първи път в практиката им сайдерът е произведен по технология с отлежаване в ново дъбово буре от Странджански дъб за 5 месеца. Целият процес е бил зорко наблюдаван от експерта по качество на ферментационните продукти Николай Пресолски.
В условията на събитието сайдерът ще бъде сервиран в два варианта – силно охладен и допълнително газиран (кег) и с естествена газировка и на 12°C (каск). На предварителните дегустации се оказа, че разликата е много по-голяма от очакваното! Количествата са силно ограничени – по 18 л във всеки вариант.

Всичките средства от продажбата на сайдера ще бъдат използвани за благотворителна цел – възстановяване на част от задигнатото имущество на еко-стационар „Шаварите“ – www.shavarite.org

Tasty, tasty cider!

Подробности в събитието : https://web.facebook.com/events/817636715285267/

CiderOgoya