20% НАМАЛЕНИЕ на всички бири на пивоварна ROBINSON’S до Сряда

Тествай в BiraBar :

Robinson’s Chocolate Tom

Прекрасна разновидност на известната бира на Robinson’s с международни награди Олд Том, Шоколейд Том добавя истински вкус на шоколад от занаятчията шоколатиер от Манчестър – Симон Дънн.

Смесването на тези два неустоими вкуса, прави превъзходна, богата и стопляща специална бира с тъмен махагонов цвят. Независимо дали сте фен на шоколада или не, ще бъдете очаровани от резултата.

robinsons_corporate_logo_editedjpg

Robinson’s Old Tom

Тази превъзходна и известна тъмна бира има международно признание, като една от най-добрите силни бири в света, печелейки едни от най-престижните световни награди, включително за Най-добра Бира в Света и то няколко пъти.

Олд Том е тъмна, богата и стопляща, с черешов цвят на бренди и характер.

Това силно пиво притежава баланса между узрелия малц и пиперливия хмел, комбинирани с аромата на печени ядки и шоколад, богато опушено и с отличителен дълбок винен завършек.

Trooper Beer by Iron Maiden

Трупър, английският истински ейл създаден от Брус Дикинсън и Айрън Мейдън и произведен от Робинсънс, многократно награждаван пивовар от Стокпорт, близо до Манчестър, Англия, идва в България!

Трупър от Айрън Мейдън (носещ името на талисмана на групата, ‘Еди’) е богат златен ейл с цитрусови хмелови нотки и доминиращ малцов букет с изтънчена загадка на лимон. Истинска дълбочина на характера със сложни хмелови нотки, използвайки комбинация от Голдингс, Бобек и Каскейд сортове хмел.